ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ [PATROL]

Η Καραβάνας Security, διαθέτοντας ειδικά εκπαιδευμένους οδηγούς και σύγχρονα εξοπλισμένα – πρότυπα οχήματα αναλαμβάνει την περιπολούμενη φύλαξη (patrol) του χώρου ή των εγκαταστάσεων σας  καθώς και μιας καθορισμένης περιοχής (π.χ.,οικισμούς, οδούς, βιομηχανικές ζώνες).

Η περιπολία (Patrol) αφορά στη:

  •  Διενέργεια περιμετρικής έρευνας από αυτοκίνητο και προσωπικό της εταιρείας,
  •  Εντοπισμό παραβίασης,στον φυλασσόμενο χώρο
  •  Εντοπισμό τυχόν τεχνικού ή φυσικού προβλήματος που ενδέχεται να έχει προκύψει.

Η πρόληψη είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Ωστόσο επεμβαίνουμε άμεσα και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε εμπλοκή ή έκτακτο περιστατικό προκύψει. Οι περιπολίες διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Βρισκόμαστε κοντά στις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον σας. Οι περιπολούμενοι φρουροί μας κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα και δύσβατα σημεία.
Οι περιπολίες από οχήματα της Καραβάνας Security, είναι σε άμεση επαφή με το όχημα και τον υπάλληλο όπου καταγράφεται η ώρα, η τοποθεσία, το συμβάν και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί και έτσι μπορείτε να έχετε αναλυτική κατάσταση περιπολιών.
Σχεδιάζουμε πλάνο επισκέψεων και περιπολιών σε σύντομα αλλά τυχαία διαστήματα, έτσι ώστε οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες, να καταλάβουν ότι δεν έχουν λόγο να παραμονεύουν στην δική σας περιουσία. Οι κινούμενοι φρουροί μας παρακολουθούν συνεχώς την ιδιοκτησία σας με τακτικές περιπολίες σε τυχαία χρονικά διαστήματα προσφέροντάς σας ηρεμία και γαλήνη για να απολαύσετε πραγματικά τις διακοπές σας. Επίσης σας συμβουλεύουμε για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας και περιμετρικής θωράκισης που καθιστούν την ιδιοκτησία σας εξαιρετικά δύσκολο στόχο κακόβουλων και ανεπιθύμητων επισκέψεων. Με τα πόδια, με αυτοκίνητο ή με μηχανή, οι περιπολίες σας προστατεύουν μέρα νύχτα. Oι περιπολίες μας (PATROL),αποτελούν την ιδανική εναλλακτική και οικονομικά προσιτή λύση.