ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

Η απόλυτη ακεραιότητα βασίζεται σε ό, τι κάνουμε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 με κύριο γνώμονά της την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας τόσο για τις οικίες όσο και για τις επιχειρήσεις.
Στο πέρασμα των χρόνων θεμελίωσε σωστές βάσεις για να μπορέσει να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη της πραγματοποιώντας συνεργασίες με τους πιο αναγνωρισμένους και αξιόπιστους οίκους συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο.Η εταιρεία μας διαθέτει πάνω απο 4.000 πελάτες στην ευρύτερη περιοχή του νομού Φθιώτιδας κατατάσσοντας την νούμερο ένα επιλογή για την κάλυψη των αναγκών της κάθε οικογένειας στον τομέα της ασφάλειας.Επίσης διαθέτουμε σύγχρονο στόλο οχημάτων για την πραγματοποίηση της υπηρεσίας άμεσης επέμβασης και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό για να δημιουργήσουμε το αίσθημα ασφάλειας σε κάθε νοικοκυριό στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
ΟΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ
Η εταιρία μας διαθέτει άριστα καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό . Συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους οίκους συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο. Παρέχει υπηρεσίες όπως εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, κάμερες IP, κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας, άμεση 24ωρη επέμβαση, στατική φύλαξη.
Συμβουλευτικές υπηρεσίες ασφαλείας
Ασφάλεια
Ανταπόκριση συναγερμού
Επίβλεψη Καταστημάτων

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ
  • ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
  • ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ (patrol)
  • 24ΩΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ
  • ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
  • ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ

Εγγυημένος χρόνος γρήγορης απόκρισης

 22310 47276