ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

Η αίσθηση ασφάλειας που μας προσφέρει ο χώρος μας, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας τόσο για την σωματική μας ακεραιότητα όσο και για την ψυχική μας υγεία. Η καλύτερη λύση είναι η εγκατάσταση του κατάλληλου συναγερμού, ο οποίος θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους διαρρήκτες.Η Κaravanas Security εξειδικεύεται τόσο στην εγκατάσταση συναγερμών σε οικίες όσο και σε επιχειρήσεις και καταστήματα.
Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε τεχνική απαίτηση καθώς διαθέτουμε τις γνώσεις αλλά και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό. Κάποια από τα προϊόντα ασφαλείας που προσφέρουμε είναι Συναγερμοί ασύρματοι και ενσύρματοι, περιμετρικά συστήματα, κλειστά κυκλώματα καμερών, συστήματα πυρανίχνευσης, αντικλεπτικές μπάρες και συστήματα τεχνητής ομίχλης.Οι συναγερμοί τοποθετούνται έπειτα από δωρεάν μελέτη εγκατάστασης.
Ο ειδικευμένος συνεργάτης μας βάσει των απαιτήσεων του χώρου και των δικών σας προσωπικών αναγκών, θα σας προτείνει τον κατάλληλο τύπο συναγερμού για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.Παράλληλα, μπορούν να συνδυαστούν με μία σειρά από υπηρεσίες που αυξάνουν την αποτελεσματικότητά τους. Έτσι, ο συναγερμός που θα επιλέξετε, πέρα από τη σύνδεσή του με το Κέντρο Λήψης Συστημάτων Συναγερμού, μπορεί να συνδεθεί με το Κέντρο Λήψης Μεταφοράς Εικόνας, να συνδυαστεί με την υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης αλλά και να καλυφθεί από ένα Συμβόλαιο Συντήρησης.