ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Ο πλέον σίγουρος τρόπος για να είναι αποτελεσματικό ένα σύστημα συναγερμού, είναι να συνδεθεί με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Με τη σύνδεση αυτή επιτυγχάνεται ο πλήρης έλεγχος λειτουργίας του συστήματος, 24 ώρες το 24ωρο.

Σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού, το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Karavanas Security ενημερώνεται αυτόματα και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ενεργοποιείται η διαδικασία αντιμετώπισης απειλής. Αρκετοί είναι οι τρόποι που κάποιος μπορεί να εμποδίσει το σύστημα συναγερμού να επικοινωνήσει, μπλοκάροντας ταυτόχρονα όλα τα μέσα επικοινωνίας. Η μόνη ασφαλής λύση, είναι το σύστημα συναγερμού να είναι συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων με αποτέλεσμα την άμεση ενημέρωση των υπευθύνων. Σε αυτή την περίπτωση, η κινητοποίηση θα γίνει όχι γιατί έλαβε το Κέντρο Λήψης Σημάτων κάποιο σήμα συναγερμού, αλλά γιατί έχει διαγνωστεί Διακοπή Επικοινωνίας.

Η αυστηρά επιλεγμένη, έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα χειριστών της εταιρίας μας, με υπευθυνότητα και ταχύτητα θα λάβει το σήμα και θα προβεί στην προκαθορισμένη διαδικασία, η οποία εγγυάται την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της απειλής. Θα ενημερώσει άμεσα τις Αρμόδιες Αρχές (Άμεση Δράση, Αστυνομικό Τμήμα, Πυροσβεστική, Ασθενοφόρο), τον ίδιο τον πελάτη καθώς και πρόσωπα που ο πελάτης έχει υποδείξει, ενώ το περιπολικό της Karavanas Security θα σπεύσει άμεσα στον χώρο εάν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης.

Το πρόσφατα εκσυγχρονισμένο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Karavanas Security διαθέτει 5 ψηφιακές και συνοπτικές τηλεφωνικές γραμμές διαφορετικών πάροχων και γρήγορες συνδέσεις internet με εφεδρικά συστήματα για ώρα ανάγκης. Κάθε συναγερμός σπιτιού και κάθε συναγερμός επαγγελματικού χώρου, ανεξαρτήτου μάρκας, μπορεί να συνδεθεί με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού της εταιρίας μας. Η υπηρεσία προσφέρεται με τη μορφή μίας χαμηλής μηνιαίας συνδρομής.